Kısırlık Tedavisi ve Arı Sütü

Kısırlık tedavisi için arı sütü kullanma, alternatif tıpta yararlanılan yöntemlerden biridir.

Özellikle son dönemlerde arı sütünün kısırlık tedavisi için önemli bir tedavi yöntemi olduğu düşünülmekte olup, arı sütü kullanımı ile birçok çiftin gebe kaldığı gözlenmiştir. Arı sütünün kısırlık sorununa nasıl bir etkide bulunduğunu ve arı sütünün faydalarını sizlerle paylaşıyoruz.

Arı sütü kısırlık tedavisi dışında cinsel performansı da arttırıyor

Arı sütünün kısırlığa en önemli faydalarından biri, ihtiva ettiği A, D, E, K, H ve B-Kompleks vitaminlerdir. Cinsel performansı da arttıran arı sütü, yumurta ve sperm kalitelerini de arttırmaktadır. Bunların yanı sıra arı sütü, embriyonun tutunması ve sağlıklı gelişimine de önemli etkilerde bulunmaktadır. Arı sütü tüketimi bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de rol oynar.

Gebeliğin gerçekleşmesini 3 kat arttıran arı sütünün kısırlık sorununa karşı olumlu sonuçlar gösterdiği bilimsel araştırmalarla da kanıtlanmış bir gerçektir. Arı sütünün doğurganlık üzerindeki bu olumlu etkilerinin içinde, yaşla beraber gelen sorunlarında ortadan kaldırması bulunur. Arı sütü libidoyu yükseltmekte, yumurta sağlığı ve kalitesini arttırmakta, erkeklerde ki anormal sperm sayısını düşürmekte ve normal spermleri arttırmaktadır.

Tedavisiz Naturel Gebelik Olasılığında da Yüksek Artış

Kuzey Amerika ve Avrupa orjinli bir çok kaynakta arı sütü ve polen kullanımıyla infertilite sorunu yaşanan sayısız ailenin normal yollarla çocuk sahibi olduğu yer almıştır. Kadında yumurta kalitesi, çapı ve çatlama kapasitesi artışı ile doğurganlığı, erkekte ise sperm kalitesi, hareketliliği ve sayısını artıran yönleri buna neden olmaktadır. Naturel gebelik konusunda çiftlerin sahip oldukları olasılığın da aynı oranda arttığı hesaplanmıştır.

Arı Sütünün gebelik yönünde bazı faydaları

• Libidoyu yükseltir.
• Yumurta sağlığı ve kalitesine katkıda bulunur.
• Yaşla gelen bazı olumsuzlukları azaltır.

Arı ürünlerden beklenen yararlar herkes için aynı şekilde ortaya çıkmayabilir. Arı ürünlerine genel allerjisi olanlar ve/veya polen allerjisi olanların ürünleri kullanmadan önce bir allerji uzmanına danışmaları önerilir. Arı ürünleri genel olarak tedaviye destek kategorisinde olup başlı başına bir tedavi olarak değerlendirilemezler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.