Nerde & Nasıl Üretiyoruz

Arı sütü üretimimizi mevsimsel şartlara göre 10 günlük değişimler olmakla beraber 15 Mart – 15 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de 25 Mayıs – 25 Temmuz tarihleri arasında Sivas ili Zara ilçesinde yapmaktaydık. 2016 yılı itibariyle artık üretimimizi İstanbul Silivri’de yapmaktayız (Galeriden fotoğraflarda üretim alanımızı ve arılığımızı görebilirsiniz). 3-4 aylık sezon süresince 200 arı kovanıyla yaklaşık olarak 10-20 kg arı sütü üretmekteyiz. Üretilen arı sütü vakit kaybetmeden buzdolabı ya da benzeri soğuk depolama ünitelerinde depolanır ve siz değerli tüketicilerimizin hizmetine sunulur. Ülkemizde bir elin parmaklarını geçmeyen arı sütü üreticilerinden biri olup, yıllık yaklaşık 70 kg olan ülkemizin arı sütü üretiminin önemli bir kısmını biz üretmekteyiz. Ülkemizin yıllık arı sütü tüketiminin yaklaşık 21 ton olduğu ve bunun çok büyük bir kısmının Çin’den ithal edildiği ve bu ürünlerin yapılan labaratuvar analizlerinde çoğunlukla sahte olduğu tespit edildiği düşünülürse ürettiğimiz arı sütünün önemi kat ve kat artmaktadır.

PİYASADAKİ ARI SÜTÜ İLE BİZİM ÜRETTİĞİMİZ ARI SÜTÜNÜ BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYIN… DİLERSENİZ ÜRETİM DÖNEMLERİNDE DOĞRUDAN YERİNDE ARI SÜTÜNÜ GÖREREK SATIN ALABİLİRSİNİZ…