ARI SÜTÜ&PROPOLİS GÜÇLÜ BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ

ARI SÜTÜ & PROPOLİS MUCİZESİ

Uzmanlar virüs kaynaklı enfeksiyonlara karşı en etkili yöntemin yüksek antiviral özelik gösteren besinler olduğunu belirtiyor.
Antiviral özellikteki propolis, zencefil, zerdeçal ve elma sirkesi ile koronavirüse karşı direncinizi arttırabilirsiniz. Zira hastalık döneminde vücut daha fazla toksin ürettiği için bu toksinlerin atılımını sağlamakta da daha fazla antioksidana ihtiyaç oluyor.
Propolis ve arı sütü hem bağışıklığı desteklemek hem de virüslerin vücutta çoğalarak enfeksiyona yol açmasını engellemek adına önemli gıdalardır. Kelime anlamı olarak propolis terimi Yunanca’dan türemiş olup pro “savunma”, polis “şehir” anlamına gelmektedir.
Bu noktada bağışıklık sisteminin önemi burada da devreye giriyor. Çünkü koronavirüs denilen bu hastalığın henüz bilinen bir tedavisi yok. Hem antiviral etkisi güçlü olan hem de bağışıklık sistemini güçlendiren besinlere yer vermemiz çok önemli. Bu besinlerin başında ise propolis, arı sütü, polen gibi arı ürünleri geliyor.
Propolis ve arı sütü yeni ürünler değil. Uzun yıllardır tamamlayıcı tıpta kullanılan ve çeşitli hastalıklarda destekleyici olarak kullanıldığında etkisi ispatlanmış ürünlerdir.
Propolis doğa da bilinen en güçlü antioksidanlardan biri ve düzenli tüketildiğinde vücuda detoks etkisi yaratmaktadır. Propolis doğada bitkiler üzeindeki meyve, yaprak ve çiçeklerini çürümeye karşı reçinemsi bir madde ile korurlar. Bu maddeyi bal arıları; ağaç gövdelerinin çatlaklarından, tomurcuklarından ve yapraklarından toplarlar.
Propolis güçlü antioksidan ve antiviral etkilere sahiptir. Virüs kaynaklı enfeksiyonların sıklıkla görüldüğü bu günlerde yüksek antiviral özellikteki besinleri her gün düzenli tüketmeli ve böylece bağışıklık sistemimizi güçlü tutmalıyız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.